CONSTRUCTION COMMENCING - DISPLAY OFFICE RELOCATED

LIVEABLE SPACES

NATURAL LIGHT

A series of voids and a central atrium vertically connect all floors, bringing natural light into the heart of the building.

LANDSCAPING

Landscaping at the entry connects through to plantings in the atrium and voids, bringing greenery and amenity to common areas.

OUTLOOK

Apartments are either orientated north towards the park to capture green views or south towards the City, to maximise skyline views.

CROSS VENTILATION

The central atrium with open walkways helps create natural cross ventilation into each apartment.

MATERIALS AND TEXTURES

Lake + Stuart is designed to delight, intrigue and uplift. This is a building with soul; exciting spaces brought to life with honest materials and rich textures.

Under the creative eye of an award-winning interior designer, industrial materials like exposed brick and raw concrete are married harmoniously with extensive built in cabinetry to create a building like no other.

INTEGRATED TECHNOLOGY

AUTOMATED PARKING

Every apartment comes with a secure car bay, accessed by an efficient state-of-the-art secure automated parking system.

SECURITY

Residents have the security of a video intercom in their apartment; swipe card access to the lobby doors and lift; fob access to the garage; CCTV in all common areas.

DUCTED AIR-CONDITIONING

While Lake + Stuart is designed to be naturally cool in summer and warm in winter, all apartments have ducted reverse cycle air-conditioning to guarantee year round comfort.

INTEGRATED APPLIANCES

An integrated dishwasher comes as standard, with the option to include an integrated fridge.

COMMUNITY

GROUND FLOOR ACTIVATION

A café and office space on the ground floor connect Lake + Stuart to the neighbourhood – and ensure you always have great coffee on your doorstep.

MEETING PLACES

The entry foyer becomes the new front fence; a place where you can pause, take a seat on the built-in furniture, and catch up with neighbours.

PUBLIC SPACE

Parks draw people together. The building design ensures easy access to Stuart Street Reserve.